Известие

Collapse
No announcement yet.

Ток или някаква защита е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ток или някаква защита е това?

Здравейте колеги. От днес и аз съм горд собственик на Алфа.
    1.6TS 2000 година. Снимки ще сложа тези дни да и се порадвате. Днес обаче.. щото бързам като пуле пред майка си.. махнах касетофона "кенууд", разкачих двете буксички и тази за антената. Гледам - часовника не свети.
    После забелязах че не е само той но и стрелките на таблото не се местят а също и дисплея на километража не свети.
    Прегледах бушоните но не виждам видимо някой да е изгорял.
    Някаква идея? Да не би да има някаква защита или нещо такова.
    Не свети и плафона в купето
    безплатни обяви
    Моята 166

колега погледни там където си разкачал може да си разкачил някоя букса нищо чудно всичките неща който не ти бачкат да са заедно
    имах наскоро проблем и се оказа че светлени свирката и мигачите са заедно...
    а забелязах че буксите нямат щипки и много лесно се разкачат при дърпане на кабел
    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Часът е 22:54. Отивам да проверя обаче....

П.С.

23:43
      БУШОН! всичко е точно сега.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

ами колега честита да ти е придобивкта
        и дано само това да и е проблема да няма други
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

По този повод с токовете да кажа (питам) и аз нещо. Когато вземах колата всичко светеше перфектно по таблото и т.н. Обаче на тръгване към БГ видях, че задния плафон свети постояно. Махнах крушката за да не ми паднат токовете през ноща. Сутринта като тръгнах не ми работеше часовника и някой други работи. От какво може да е това?
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Аз намерих моя като гледах в книжката... напред към вратата - 3ти бушон - 20ка. Провери него...
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB
              Аз намерих моя като гледах в книжката... напред към вратата - 3ти бушон - 20ка. Провери него...
              ще го видя ... виж не съм се сештал да прегледам книжката :>
              мерси
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
              X